Tecken på att han inte kommit över sitt ex

by Maja Mando

Tecken på att han inte kommit över sitt ex

Vi har alla varit där, undra om vår nya flamma verkligen har kommit över sitt ex. Det kan vara en komplicerad process att navigera, men det finns några tecken som kan ge en ledtråd. Låt oss dyka in i vad man ska se efter.

Han nämner henne ständigt

En av de mest uppenbara tecken är konstanta omnämnanden av exet. Om han ständigt talar om hennes smakar, vanor, eller konflikter de hade, kan det vara ett tecken på att han ännu inte har lämnat det förflutna bakom sig.

Är han alltid jämföra dig?

För att vara rättvis, vi alla jämför vår nuvarande partner med våra ex till viss grad. Men om han ofta jämför dig med henne, antingen negativt eller positivt, då kan det vara ett annat tecken.

Han har inte tagit bort gamla foton

Om din partner har kvar gamla foton av sitt ex i sin telefon eller sociala medier, kan det vara ett tecken på att han inte har går över henne ännu.

Tecken Betydelse
Ständiga omnämnanden Har svårt att släppa taget
Jämför dig med exet Har inte släppt taget om det förflutna
Har kvar gamla foton Svårt att gå vidare

Vänta på det rätta tillfället

För att riktigt veta om han har gått vidare eller inte ska du vänta på det rätta tillfället att fråga honom. Om du ställer frågan i ett lämpligt och lugnt tillfälle, baserat på din uppriktighet och mod, kommer du att få det mest ärliga svaret. Och kom ihåg, allt har sin tid. Ta det lugnt och respektera hans process.

Slutord

Det är en utmaning att bygga en ny relation när skuggan av en gammal fortfarande hänger över. Men genom att vara tålmodig, förstående och ärlig, kan du hjälpa din partner att gå vidare och ni kan båda bygga en starkare och hälsosammare relation tillsammans.

Related Posts