Roliga sätt att berätta att man är gravid till familjen

by Maja Mando

Så du väntar en liten ett och vill dela den stora nyheten med din familj!? Och vill du göra det på ett spännande sätt? Då ska vi titta på några roliga sätt att berätta att man är gravid till familjen.

Presentera en gåva

Ett av de bästa och mest klassiska sätten att dela graviditetsnyheten är genom en gåva. Vad sägs om att leverera en liten present till varje familjemedlem, kanske en body eller en napp, med texten “Framtidens blivande kusin/syster/mormor osv.” på?

Använd en fotobok

Om du gillar att vara kreativ, kan du skapa en fotobok. Boken kan starta med bilder från ditt och din partners liv tillsammans, och slutar med ultraljudsbilderna.

Metod Beskrivning Reactie
Gåva Leverera en liten present till varje familjemedlem, Överraskning och glädje
Fotobok Skapa en fotobok med bilder från ditt och din partners liv tillsammans Känslor och glädjande tårar

Överraska med en skattjakt

Planera och arrangera en rolig skattjakt för dina familjemedlemmar. Ledtrådar kan leda till en skatt, till exempel en babyflaska eller ett babyplagg, vilket avslöjar den stora nyheten.

Använd sociala medier

För den moderna familjen skulle ett roligt och kreativt inlägg på sociala medier kunna vara ett minnesvärt sätt att dela den stora nyheten.

Oavsett hur du väljer att avslöja din graviditet, kom ihåg att det viktigaste är att du är bekväm och glad. Detta är ditt speciella ögonblick och du kan dela det på vilket sätt du vill!

Related Posts