But i missed you more than i thought i would

by Maja Mando

Hej där! Hur har du det? Känner du till uttrycket “

jag har saknat dig mer än jag trodde jag skulle

“? Det är en kraftfull mening, eller hur? Den förstås nog av alla människor över hela världen, oavsett kultur eller språk.

Våra känslor och sanningen

Vi har alla varit med om situationer där vi har saknat någon djupt. Ibland är vi medvetna om den känslan, men ibland kan överraskande minnen eller platser fånga oss off guard och vi inser att vi saknar den personen mer än vi trodde.

Förståelse genom experter

Uttryck Definition Exempel
Saknar dig En känsla av förlust eller tomrum som uppstår när någon du bryr dig om inte är i närheten “Jag saknar dig, du gör mina dagar ljusare.”
Tänkte jag skulle Den förutspådda nivån av saknad “Jag trodde jag skulle sakna dig lite.”
Mer än jag trodde jag skulle När saknaden är mer intensiv än först antaget “Jag saknar dig mer än jag trodde jag skulle.”

Slutsats

Vi kanske inte inser det, men uttalanden som “jag har saknat dig mer än jag trodde jag skulle” är mer än bara en rand bokstäver och ord. De väcker känslor, påminner oss om viktiga relationer, och kanske till och med hjälper oss att förstå oss själva. Än mer, de förbinder oss med den mänskliga erfarenheten som helhet.

  • Förstå känslor
  • Acceptera känslor
  • Utryck känslor

Hälsningar till era hjärtan!

Related Posts